קורסי אנימציה תלתמימדית ו-VFX

להתמקצע עם התוכנות והמרצים המובילים בתחום

הקורס הוותיק, המקיף והמוביל בישראל להכשרה מקצועית בתחום האנימציה, בדגש על מידול, פיסול, שיידינג, תאורה, רנדר ואנימציית דמויות. דגש מיוחד על תחום המשחקים.

הקורס מכשיר את הסטודנטים לעבודה כאנימטורים וכאמני תלת-מימד, באמצעות שיעורי תוכנה וכן שיעורים תאורטיים, המועברים על-ידי אנשי מקצוע מובילים בתחומם. משך המסלול הוא 26 חודשים. הוא מחולק לשישה סמסטרים (אורך כל סמסטר כשלושה וחצי חודשים), ומוצע במתכונת לימודי בוקר או ערב.

התוכנה המרכזית הנלמדת בקורס היא Maya – תוכנת האנימציה התלת-מימדית המובילה בעולם. לאחריה נלמדת תוכנת הפיסול ZBrush. הקורס מעניק גם בסיס הכרחי בחבילת התוכנות של Adobe, לרבות Photoshop, Premiere, After Effects, תוך התייחסות לשימושיהן בתחום האנימציה התלת-מימדית. כמו כן נלמדות התוכנות Substance Painter ו-Substance Designer, וניתן בסיס גם בתוכנות Unity, Unreal, 3DS Max, Mari, Marvelous Designer ועוד.

בסיום המסלול מפיק כל סטודנט תיק עבודות (שואוריל), המהווה את כרטיס הביקור שלו בבואו במגע עם מעסיקים פוטנציאליים.

קורס אנימציה תלת-מימדית ב-IAC הוא כיום הקורס המקצועי והמקיף ביותר בישראל, ובוגריו משתלבים כל העת בחברות המשחקים ובאולפני האנימציה המובילים במדינה. הוא מצייד את הסטודנטים במגוון רחב של כלים, תחומי-ידע, טכניקות ושיטות עבודה, ומאפשר להם להפוך לאנשי מקצוע מהשורה הראשונה, כבר בתום הקורס.

ניתן ללמוד את המסלול בארבע מתכונות:

מסלול רגיל: 3 פעמים בשבוע – מלבד לימודי תוכנה, מסלול זה כולל גם שיעורי מבוא בתחומים כגון אמנות, גרפיקה, אנטומיה, עריכה ופוסט פרודקשן.

מסלול מורחב: 4 פעמים בשבוע – מסלול זה כולל את קורס כלים וטכניקות לאנימטורים, המכיל הרצאות וסדנאות בתחומים כגון רישום, עיצוב דמויות, קולנוע, כתיבה, משחק, פסקול ועוד.

מסלול משולב: 4 פעמים בשבוע – מסלול זה כולל גם לימודי אנימציה קלאסית ומדיה דיגיטלית.

מסלול משולב-מורחב: 5 פעמים בשבוע – מסלול זה כולל גם את קורס אנימציה קלאסית ומדיה דיגיטלית וגם את קורס כלים וטכניקות לאנימטורים.

פירוט נושאי הלימוד:

במסלול אנימציה תלת-מימדית נלמדים כל שלבי העבודה בתלת-מימד. משלבי העיצוב הראשוניים ועד שלבי העריכה הסופיים. הסטודנטים מקבלים ידע נרחב לגבי כל הכלים, הטכניקות, שיטות העבודה והתוכנות הנחוצות.

במהלך הלימודים יכול כל סטודנט למצוא את מקומו ואת התחום המועדף עליו, לפי נטיותיו האישיות. ניתן ללמוד לעומק את שיטות העבודה הנהוגות בתחום המשחקים או בתחום ההדמיות. ניתן להרחיב לנושאים של פוטו-ריאליזם או עיצוב דמויות. ניתן להתעמק באנימציית דמויות או אפקטים מיוחדים. כל אחד מהתחומים מצריך ידע מיוחד, אותו מעבירים במכללה מיטב אנשי-המקצוע, כאשר כל מורה מעביר שיעורים בתחום ההתמחות הספציפי שלו. הסטודנטים לומדים את כל המקצועות ומכינים תיק עבודות מקיף, אך יש באפשרותם להתמחות בתחום ספציפי אחד, על-פי בחירתם.

רוצים להתייעץ?

השאירו פרטיכם בטופס שכאן,

שלחו מייל לכתובת iac@ani-mator.com

או התקשרו 03-6482345.

לאתר ולסילבוס הקורס

הכשרה מקצועית בתחומים הכוללים תלת-מימד, הדמיות, קומפוזיטינג, פוסט-פרודקשן, פיצוצים, עשן, אש, ושילוב בין תלת-מימד ללייב-אקשן.

המסלול מאפשר ליצור אפקטים כמו אלו הקיימים בסרטים, בפרסומות, בקליפים וכדומה. התוכנות העיקריות במסלול הן After Effects , Nuke , Houdini , 3DS Max. לצד אלו נלמדים כלים נוספים כגון V-Ray , SynthEyes , Phoenix , TyFlow , Premiere , Photoshop ועוד.

במהלך המסלול נלמדים תהליכי היצירה של אפקטים כגון אש, עשן, נוזלים, פיצוצים, תיקוני צבע, כרומקי (מסך ירוק/כחול), שילוב וידאו ואנימציה, קומפוזיציה, טראקינג (מעקב אחר וידאו זז), רוטוסקופינג ועוד. הסטודנטים עובדים על תרגילים שיכולים לשמש עבור פרסומות, סרטים, סדרות, וידאו-קליפים, פרומואים, עיצוב תדמית, אנימצייית קאט-אאוט, אנימציית לוגו, אנימציות לאינטרנט ולמובייל ועוד.

בסיום המסלול מפיק כל סטודנט שואוריל (אוסף עבודות) אישי, המציג את מגוון יכולותיו בתחום. המסלול עוסק הן באספקטים העיצוביים והתאורטיים והן באספקטים הטכניים (כגון שימוש בתוכנות).

בוגרי המסלול יכולים לבחור את תחום ההתמחות שלהם, מבין התחומים הבאים:

תלת-מימד • אפקטים ויזואלים • פוסט-פרודקשן וקולור • קומפוזיטינג.

ניתן ללמוד את המסלול במתכונת מורחבת, בצירוף קורס פיסול דיגיטלי בזיבראש (במחיר מוזל).

מה זה VFX?

Visual Effects (או בקיצור "VFX") הוא כינוי כולל לכל סוגי האפקטים שניתן לראות בסרטי קולנוע ובטלויזיה, הנעשים ברובם תוך שילוב של אלמנטים מצולמים, אלמנטים מונפשים ותלת-מימד. למשל: פיצוצים, אש, עשן, נוזלים, התרסקויות, סיקוונסים של מדע-בדיוני, חלליות, יריות, סימולציות פיזיקליות, גלי-הדף, מורפים, ריטוש וידאו וכו'.

מה זה פוסט פרודקשן?

Post Production (או בקיצור "פוסט") הוא התהליך האחרון בהפקה של כל סרט או מוצר קולנועי (כולל סדרות, פרסומות, פתיחים, קליפים וכדומה). הוא כולל נושאים כמו כותרות, תיקוני צבע, ריטוש וידאו, כרומה-קי (מסך ירוק/כחול), שילוב וידאו ואנימציה, עבודה עם שכבות וכדומה. תחום משמעותי בתוך תהילך הפוסט הוא Color Grading (או בקיצור "קולור") – תיקון צבעים בחומרים מצולמים או מרונדרים.

מה זה קומפוזיטינג?

Compositing (או בקיצור "קומפ") הוא התהליך שבו משלבים אלמנטים ממספר מקורות או ממספר סוגים. ניתן לשלב קטעי וידאו ממקורות שונים, ניתן להכניס אלמנטים מצולמים לתוך סביבות ממוחשבות, ניתן להכניס אלמנטים בתלת-מימד לתוך סביבות מצולמות, ניתן להשתמש במספר שכבות (PASSES) של רנדר כדי לייצר קומפוזיציה חדשה, וכדומה.

רוצים להתייעץ?

השאירו פרטיכם בטופס שכאן,

שלחו מייל לכתובת iac@ani-mator.com

או התקשרו 03-6482345.

לאתר ולסילבוס הקורס

אנימציה תלת מימדית מסלול ערב.

תלת מימד ואפקטים ויזואלים

רוצים עוד מידע?
השאירו פרטים ונחזור אליכם: